Verhuizer Amsterdam | Verhuisbedrijf met 12 jaar ervaring! Verhuizer Amsterdam | Verhuisbedrijf met 12 jaar ervaring!
info@amsterdamverhuisservices.nl - 020 2101010
by admin

verhuizer Amsterdam

Verhuizer Amsterdam

In aanraking komen met de beste verhuizers van Amsterdam en omstreken, dacht dan niet langer en neem contact op met Verhuisbedrijf Amsterdam. De topverhuizers van Amsterdam zullen u uw leven lang bijblijven, in positieve zin welteverstaan.

Als professionele verhuisservice van Amsterdam begrijpt Verhuizer Amsterdam als geen ander dat er veel bij een verhuizing komt kijken. Onze verhuizers nemen u al uw zorgen uit handen, zodat u zich op de écht belangrijke dingen kunt concentreren. Voordat u het weet, bent u van uw nieuwe stulpje aan het genieten in de grootste stad van Nederland.

De verhuizers die Verhuisservice Amsterdam te bieden heeft, nemen u bij voorbaat al een hoop zorgen uit handen door onze allround verhuisservice. Nog voordat onze verhuizers u naar Amsterdam gaan verhuizen, kunt u al gebruik maken van onze inpakdienst, handymanservice en de M3 Calculator.

Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent, zodat u zorgeloos kunt verhuizen naar Amsterdam.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Goedkoop verhuizen met Verhuizer Amsterdam

Al meer dan 12 jaar maakt Verhuisbedrijf Amsterdam gebruik van de beste Verhuizers die Amsterdam te bieden heeft. Wij verhuizen ruim 50 particulieren en bedrijven per week.

Buiten onze ervaring zijn wij ook ruim 50% goedkoper dan andere verhuisbedrijven, maar hoe maken wij goedkoop verhuizen Amsterdam mogelijk?

Hoe verhuizen wij u 50% goedkoper dan andere verhuisbedrijven?

  • Enkel de kosten van A naar B worden door ons in rekening gebracht. De kosten die onze verhuizers van- en naar kantoor maken, nemen wij geheel voor eigen rekening.
  • Onze eigen handyman service (voor zowel montage- als demontagewerk) is een service van het huis. Ook hiervoor betaald u niks extra’s.
  • Wij zijn van alle materialen en gemakken voorzien, waaronder een eigen verhuiswagen voorzien van laadklep.
  • Ook het ontkoppelen en opnieuw aankoppelen van uw wasmachine en/of droger krijgt u geheel van ons.
  • Ons verhuisteam bestaat uit een combinatie van ervaren verhuizers, aangevuld met flexibele studenten.

Al met al verhuizen onze verhuizers u dus ruim 50% goedkoper naar Amsterdam dan andere verhuisbedrijven, zonder hierbij in te leveren op de te bieden kwaliteit.


Verhuizers die met u meedenken

Een verhuizing van- of naar Amsterdam en omgeving, iets wat onze verhuizers al talloze keren hebben meegemaakt. Een nieuwe school voor de kinderen zoeken, het inschrijven bij de gemeente, het (her)inrichten van het huis. Zomaar wat zaken die bij uw verhuizing om de hoek komen kijken. Wij begrijpen daarom dat er in zo’n hectische periode een hoop op u afkomt. Verhuisbedrijf Amsterdam en hun verhuizers denken daarom graag met u mee, zodat de verhuizing zo soepel en vlot mogelijk verloopt.

Voor het inpakken van uw inboedel bieden wij u onze eigen inpakservice aan. Dit is heel simpel van te voren te regelen. Wij snappen dat ook u wel eens wat dingen uit het oog verliest of simpelweg vergeet, waardoor het ook mogelijk is om zelfs tijdens de verhuizing nog wat kleine dingetjes in te pakken.

Een nieuwe school zoeken voor de kinderen. Verhuisdozen kopen. Inschrijven bij de nieuwe gemeente. Drie willekeurige zaken die bij een verhuizing komen kijken. Wij begrijpen als geen ander dat u met uw hoofd bij tal van andere zaken bent in de aanloop van uw aanstaande verhuizing en op de dag van de verhuizing zelf.

Onze handyman service voor zowel het monteren als demonteren van onder andere uw wasmachine en/of droger levert geen extra kosten op, als extra service van ons, naar u. Op deze manier komt goedkoop verhuizen naar Amsterdam ineens wel heel dichtbij.

Wij beschikken over een eigen, herkenbare verhuiswagen, inclusief laadklep en van alle gemakken en materialen voorzien. Mocht het nodig zijn kunnen wij ook een verhuislift inschakelen, die onze Verhuizer Amsterdam uiteraard geheel zelf kan bedienen. Deze verhuizers worden aangevuld met flexibele studenten en beiden teams beschikken over een zowel vlotte Nederlandse- als Engelse babbel. Mocht er iets misgaan, het ongelukje zit dan toch in een klein hoekje, zijn wij volledig ingedekt voor schade aan zowel uw als andermans goederen.

Heeft u nog vragen over een verhuizing naar Amsterdam, beantwoorden onze verhuizers deze 7 dagen per week voor u, van 09:00 tot 22:00.


Aan de slag met verhuizer Amsterdam en de M3 Calculator

De eerste stap met de verhuizers van Verhuisbedrijf Amsterdam begint bij de M3 Caluculator. U kunt hiermee precies aangeven wat onze verhuizers voor u gaan verhuizen. Doordat wij inzicht hebben in de te verhuizen goederen, kunnen wij u binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte toesturen, inclusief prijsindicatie en zonder bijkomende kosten.

Heldere communicaties, transparantie en service, dat is waar onze verhuizers Amsterdam voor staan.
Ga daarom vandaag nog aan de slag met de M3 Calculator en vraag hiermee een offerte aan!

Vraag een vrijblijvende offerte aan