Ontruimen - Ontruimen -
info@amsterdamverhuisservices.nl - 020 2101010
by admin


Uw woning ontruimen. Het kan veel verschillende oorzaken hebben. Een faillissement, het overlijden van een naaste of een gedwongen huisontruiming door bijvoorbeeld een huurschuld. Wij begrijpen dat het ontruimen van uw woning een ingrijpende en vaak emotionele gebeurtenis kan zijn. Verhuisbedrijf Amsterdam denkt met u mee en probeert waar mogelijk zaken voor u uit handen te nemen zodat u de focus kunt hebben waar u hem op dat moment het hardste nodig heeft.


Ontruimen van uw woning

Met een ruime ervaring in verhuizen en het ontruimen van woningen is verhuisbedrijf Amsterdam een logische partner voor uw woningontruiming of het bezemschoon opleveren van uw bedrijfspand. Zowel voor u als particulier, als voor de zakelijke klant bieden wij een adequate oplossing voor het ontruimen van uw (bedrijfs)pand.
Bij het ontruimen van een woning of bedrijfspand is vaak sprake van veel grofvuil en puinafval. Verhuisbedrijf Amsterdam draagt zorg voor het veilig stellen van uw goederen en een vlotte afvoering van afval en puin. Met onze herkenbare, volledig uitgeruste, verhuiswagen met laadklep beschikken wij over eigen vervoer en hoeven geen extra kosten te maken voor de huur van benodigde materialen.


Uw woning 50% goedkoper ontruimen

In vergelijking met overige verhuisbedrijven is verhuisbedrijf Amsterdam gemiddeld zo’n 50% goedkoper dan de overige bedrijven.


Hoe wij uw woningontruiming 50% goedkoper kunnen realiseren?

  • Wij rekenen enkel de kosten van A naar B, niet de kosten die gemaakt worden om de verhuiswagen terug naar kantoor te rijden.
  • Verhuisbedrijf Amsterdam beschikt over eigen materialen en een volledig, met verhuismaterialen, uitgeruste verhuiswagen
  • Wij beschikken over een eigen handyman service voor montage en demontage waar u niet extra voor betaald
  • Wij werken niet met kleine lettertjes en verborgen kosten. Binnen 2 uur ontvangt u van ons een op maat gemaakt offerte met prijsindicatie

Uw woning laten ontruimen door verhuisbedrijf Amsterdam

Uw woning laten ontruimen door verhuisbedrijf Amsterdam is uw pand laten ontruimen door een ervaren partner die met u meedenkt. Transparant, helder en goedkoop zonder daarbij in te hoeven leveren op de geboden kwaliteit.
Wij leveren uw pand bezemschoon op en weten wat voor eisen er gesteld worden door o.a. de woningbouwverenigingen met betrekking tot het ontruimen van een pand. De zorgen die doorgaans komen kijken bij het ontruimen van een woning nemen wij voor u uit handen, zodat u met uw hoofd bij de belangrijke zaken kunt zijn.
Vraag vandaag nog een offerte aan voor het ontruimen van uw woning en/of bedrijfspand en ontvang binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte van verhuisbedrijf Amsterdam.