Verhuizen naar Amsterdam? | Goedkoop Verhuisbedrijf Verhuizen naar Amsterdam? | Goedkoop Verhuisbedrijf
info@amsterdamverhuisservices.nl - 020 2101010
by admin

verhuizen naar Amsterdam

Verhuizen naar Amsterdam

Heeft u altijd alleen willen verhuizen naar Amsterdam, wacht dan niet langer. Met Verhuisbedrijf Amsterdam is verhuizen naar Amsterdam nog nooit zo makkelijk geweest. Al ruim 12 jaar verhuist onze verhuisservice Amsterdam gemiddeld 50 particulieren en bedrijven van en naar Amsterdam.

Wij bieden de kennis en middelen, waardoor uw verhuizing zorgeloos en soepel verloopt. Onze ervaring maakt dat wij weten wat er bij verhuizen naar Amsterdam komt kijken, zodat wij uw zorgen uit handen kunnen nemen en u zich kunt concentreren op de dingen die er écht toe doen. Voordat u het weet ligt u languit op de bank van uw nieuwe huis te genieten.

Verhuizen naar Amsterdam is heel simpel geworden, door de inpakservice die Verhuisbedrijf Amsterdam aanbiedt. Deze verhuisservice is gemakkelijk bij ons van te voren te regelen met betrekking tot uw gehele inboedel. Uiteraard kunnen wij zelfs tijdens de verhuizing ook de wat kleinere dingetjes nog inpakken.

Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen en zijn voorzien van een volledig uitgeruste verhuiswagen, inclusief laadklep. Onze topfitte en tot verhuizer Amsterdam opgeleide verhuizers spreken vloeiend Nederlands en Engels, zodat zij u tijdens het verhuizen naar Amsterdam volledig bij kunnen staan. Bijgestaan door  onze flexibele studenten verhuisservice in Amsterdam zorgt dat wij een team hebben die het beste van beide werelden combineert. Door deze combinatie maken wij goedkoop verhuizen Amsterdam tot wel 50% goedkoper.

Onze handyman regelt de (de)montage en de ontkoppeling en het opnieuw vastkoppelen van uw wasmachine en/of droger. Hierbij rekenen wij uiteraard geen extra kosten. Gewoon een service van het huis, omdat wij vinden dat dit zo hoort.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Waarom samen met ons verhuizen naar Amsterdam?

  • 7 dagen per week, van 09:00 tot 22:00, staan wij voor u klaar om al uw vragen over verhuizen naar Amsterdam te beantwoorden.
  • Wij zijn zo’n 50% goedkoper dan andere verhuisbedrijven.
  • Wij beschikken over genoeg ervaring: al ruim 12 jaar verhuizen wij 50 klanten per week.
  • Al 2 uur na uw offerteaanvraag ontvangt u een op maat gemaakte offerte, voorzien van prijsindicatie, zonder verborgen kosten en kleine lettertjes.

50% goedkoper verhuizen naar Amsterdam?

Verhuisbedrijf Amsterdam maakt verhuizen naar Amsterdam zo’n 50% goedkoper, zonder hierbij in te leveren op de te bieden kwaliteit. Hoe maken wij dit mogelijk?

  • Wij rekenen enkel de kosten van A naar B en niet de kilometers die onze verhuizers terug moeten rijden naar kantoor.
  • Ons verhuisteam is een combinatie van ervaren en tot Verhuizer Amsterdam opgeleide verhuizers en flexibele studenten. Dit drukt aanzienlijk op de te maken kosten.
  • Wij beschikken over een van laadklep voorzien verhuiswagen, voorzien van alle moderne verhuismaterialen. Op deze manier hoeven wij alleen extra materialen te huren, wanneer er een verhuislift nodig is.
  • Het ontkoppelen en opnieuw vastkoppelen levert geen extra kosten op, net als onze handyman service. Wij vinden dat dit een service van het huis moet zijn.

Ten slotte kunt u met onze M3 Calculator precies aangeven wat wij voor u gaan verhuizen, zodat u binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte ontvangt, voorzien van prijsindicatie. Deze offerte heeft uiteraard geen verborgen kosten en kleine lettertjes.


Verhuizen naar Amsterdam met verhuisbedrijf Amsterdam

Kunt u ,net als de 50 andere particulieren en bedrijven die wij wekelijks verhuizen, ook niet wachten om naar Amsterdam te verhuizen? Verhuisbedrijf Amsterdam biedt u de oplossing.

Wij verhuizen u 50% goedkoper naar Amsterdam met ons ervaren verhuisbedrijf, zonder dat wij hierin ook maar iets inboeten aan de te leveren kwaliteit. Een verhuizing bij ons zal u uw leven lang bijblijven. Ook in de toekomst zal u automatisch aan ons denken.

Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan en laat u 50% goedkoper, zonder zorgen verhuizen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan