Verhuizen Amsterdam - Vakkundig en goedkoop verhuisbedrijf Verhuizen Amsterdam - Vakkundig en goedkoop verhuisbedrijf
info@amsterdamverhuisservices.nl - 020 2101010
by admin

verhuizen amsterdam
Gaat u binnenkort verhuizen in Amsterdam? Verhuizen Amsterdam kan uw verhuizing in de omgeving van Amsterdam succesvol en zorgeloos laten verlopen.

Niet verhuizen in Amsterdam, maar wel in Haarlem, Amstelveen, Purmerend, Hoofddorp en Diemen? Ook dan kunt u van de verhuisservice van verhuisbedrijf Amsterdam gebruik maken.


Verhuizen Amsterdam

Ruim 50 succesvolle verhuizingen per week worden verzorgd door Verhuisbedrijf Amsterdam.  Wij hebben de vakkennis en middelen in huis om u vlekkeloos te verhuizen. Al meer dan 12 jaar verhuist Wij Verhuizen particulieren en bedrijven van A naar B waarbij onze verhuisservice alle zorgen die doorgaans bij uw verhuizing komen kijken voor u uit handen nemen.

Uw inboedel laten verhuizen door ons verhuisbedrijf staat dan ook gelijk aan verhuizen zonder zorgen.

Ons verhuisbedrijf biedt u de mogelijkheid om uw verhuizing nog makkelijker te maken door van onze inpakservice gebruik te maken. Verhuizen Amsterdam kan uw inboedel voor u inpakken zodat uw focus kunt blijven op het verhuizen. Wel zo gemakkelijk.

Ons verhuisbedrijf werkt alleen met kwaliteitsmaterialen en wij beschikken over een professioneel aangeklede en uitgeruste verhuiswagen met laadklep. De op en top fitte en opgeleide verhuizers zijn vakmensen en kunnen u zowel in de Nederlandse, als Engelse taal uitgebreid informeren tijdens het verhuizen. Wij hebben onze eigen handyman service voor monteren en demonteren waar u niets extra’s voor betaald, net als het ontkoppelen en opnieuw aankoppelen van uw wasmachine en droger in uw nieuwe woning. Service van het huis. Geen extra kosten.


Waarom voor ons kiezen?

  • Verhuisbedrijf Amsterdam staat 7 dagen per week, van 9 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over verhuizen
  • Wij verhuizen u zo’n  50% goedkoper dan overige verhuisbedrijven
  • Verhuisbedrijf Amsterdam heeft meer dan 12 jaar ervaring zijn wij een veelgevraagde partner voor allerlei verhuizingen
  • Altijd binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte zonder verborgen kosten
Vraag een vrijblijvende offerte aan

50% goedkoper verhuizen in Amsterdam

Ons verhuisbedrijf verhuist u gemiddeld 50% goedkoper naar Amsterdam dan overige verhuisbedrijven.

Hoe wij dat doen?
Wij rekenen enkel de kosten van punt A naar B en niet de kilometers die ons verhuisteam met de verhuiswagen maken om terug op kantoor te komen. Het verhuisteam van verhuisbedrijf Amsterdam is een combinatie van opgeleide verhuizers en flexibele studenten. Deze constructie drukt de verhuiskosten aanzienlijk. Wij beschiken over een verhuiswagen met laadklep die van alle verhuismaterialen is voorzien en hoeven enkel materiaal te huren in het geval een verhuislift benodigd is.

Voor onze extra services als het ontkoppelen en aankoppelen van de wasmachine en onze handyman service betaalt u niets extra’s. Gewoon service van het huis, omdat wij vinden dat dat zo hoort.
Met onze M3 calculator kunt u precies aangeven wat wij voor u moeten realiseren, zodat wij u een offerte op maat kunnen aanbieden. Geen verborgen kosten en kleine lettertjes.
Bekijk en bereken direct wat er benodigd is om u succesvol te verhuizen met onze M3 calculator.


In samenwerking met ons verhuizen Amsterdam en omgeving?

Verhuist Verhuizen Amsterdam u binnenkort ook, net als de 50 andere particulieren en bedrijven die wij wekelijks succesvol in de omgeving van Amsterdam verhuizen?

Wacht niet langer.
Wij garanderen u 50% goedkoper verhuizen met onze ervaren verhuisservice zonder daarbij in te hoeven leveren op de geboden kwaliteit. Uw verhuizing door ons laten verzorgen is de zorgeloze verhuizing die u uw leven lang bij blijft. Hoe vaak u in de toekomst ook nog mag verhuizen, bij een verhuizing denkt u aan de verhuisservice van verhuisbedrijf Amsterdam. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons u binnenkort succesvol en zonder zorgen verhuizen in Amsterdam.

Vraag een vrijblijvende offerte aan