Goedkoop verhuizen Amsterdam | Top verhuisservice Goedkoop verhuizen Amsterdam | Top verhuisservice
info@amsterdamverhuisservices.nl - 020 2101010
by admin

goedkoop verhuizen Amsterdam

Goedkoop verhuizen Amsterdam

Altijd al goedkoop naar de grachten van Amsterdam willen verhuizen? Verhuisbedrijf Amsterdam is dan dé aangewezen partner. Wij verhuizen u goedkoop naar de grootste stad van Nederland, Amsterdam.

Wij heten dan wel Verhuisbedrijf Amsterdam, maar wij verhuizen u niet alleen goedkoop in Amsterdam zelf. De steden Haarlem, Amstelveen, Almere, Hoofddorp, Amersfoort en Hilversum zijn ook zeker steden waarin wij u goedkoop kunnen verhuizen met onze verhuisservice.

De afgelopen 12 jaar is heeft Verhuisbedrijf Amsterdam zich opgewerkt tot dé goedkope verhuizer in Amsterdam en omgeving. Gemiddeld 50 succesvolle verhuizingen per week is eerder regel dan uitzondering. Door deze ervaring begrijpen wij dat goedkoop verhuizen naar Amsterdam niet zomaar iets is. Er komt in deze hectische tijd een hoop op u af. Hierom nemen wij u zoveel mogelijk zorgen uit handen, door naast onze goedkope verhuisservice, ook een inpak- en ontruimservice aan te bieden.

Onze inpakservice maakt dat wij goedkoop voor- of zelfs tijdens uw verhuizing het inpakken van uw inboedel kunnen verzorgen. Op deze manier kunt u zich op de écht belangrijke zaken focussen en zal uw goedkope verhuizing naar Amsterdam slechts een formaliteit zijn.

Verhuisbedrijf Amsterdam heeft een volledig uitgeruste verhuiswagen, voorzien van laadklep en is van alle gemakken en materialen voorzien. Uiteraard werken wij met uitsluitend kwaliteitsmaterialen, zodat uw goedkope verhuizing naar Amsterdam zo vlot en soepel mogelijk voor u wordt uitgevoerd.

Onze topfitte, tot verhuizer opgeleide verhuizers zijn zowel de Nederlandse- al Engelse taal machtig. Zij zullen uw verhuizing naar Amsterdam in goede banen brengen. Zij worden bijgestaan door flexibele studenten, waardoor wij zo goedkoop kunnen zijn, zonder hierbij ook maar aan enige kwaliteit in te boeten. Onze eigen handyman zorgt voor het ontkoppelen en opnieuw vastkoppelen van uw wasmachine, zonder dat hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht. Hij beschikt over expertise op het gebied van zowel montage als demontage.

Goedkoop verhuizen naar Amsterdam, soepele service, een schat aan ervaring en af en toe een extraatje voor de klant, dat is waar Verhuisbedrijf Amsterdam voor staat.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


50% goedkoper verhuizen naar Amsterdam

Om verschillende redenen verhuist Verhuisbedrijf Amsterdam u tot wel 50% goedkoper van- en naar Amsterdam en omgeving dan andere verhuisbedrijven. Hoe realiseren wij dit:

Ten eerste rekenen wij enkel de kosten van uw verhuizing van A naar B en niet de kilometers die onze verhuizers moeten maken van- en naar kantoor.

Ten tweede gebruiken wij uitsluitend eigen materialen. Verhuisbedrijf Amsterdam is voorzien van eigen verhuiswagen, inclusief laadklep en benodigde verhuismaterialen. Indien nodig kunnen wij uiteraard een verhuislift inschakelen.

Ten derde bestaat onze verhuisservice ook uit een handyman, die uw wasmachine en/of droger kan vervangen. Deze montage en demontage wordt uitgevoerd zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen. Een extra service van ons naar u, omdat wij vinden dat het zo hoort.

Ten slotte zijn wij volledig ingedekt tegen schade aan uw en/of andermans goederen. Een ongelukje zit in een klein hoekje en wij willen graag alle risico’s uitsluiten.


Waarom Goedkoop met ons naar Amsterdam verhuizen?

  • 7 dagen per week, van 09:00 tot 22:00 beschikbaar om al uw vragen over goedkoop verhuizen naar Amsterdam te beantwoorden.
  • Ruim 50% goedkopere verhuizing dan bij andere verhuisbedrijven.
  • Meer dan 12 jaar ervaring á 50 verhuizingen per week.
  • Al 2 uur na het sturen van een offerteaanvraag krijgt u van ons een op maat gemaakte offerte terug, voorzien van prijsindicatie

Goedkoop naar Amsterdam verhuizen door de M3 Calculator

Door de M3 calculator van Verhuisbedrijf Amsterdam kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn op het gebied van goedkoop verhuizen van- of naar Amsterdam. Op deze manier kunnen wij binnen twee uur een op maat gemaakte offerte naar u sturen, waarin u direct kunt zien of verhuizen naar Amsterdam met onze verhuisservice ook daadwerkelijk 50% goedkoper is.

Met ons naar Amsterdam verhuizen met geeft u een garantie op een goedkope, zorgeloze en professionele verhuizing, zonder dat wij hierin moeten inleveren aan kwaliteit.

Kortom een verhuizing die uw leven lang bij zal blijven, zodat u bij een eventuele volgende verhuizing automatisch aan ons zal denken.

Vraag daarom vandaag nog een offerte aan en verhuis goedkoop naar Amsterdam en omgeving!

Vraag een vrijblijvende offerte aan