Verhuisbedrijf Amsterdam is een allround Verhuisbedrijf! Verhuisbedrijf Amsterdam is een allround Verhuisbedrijf!
info@amsterdamverhuisservices.nl - 020 2101010
by admin

verhuisbedrijf amsterdam

Verhuisbedrijf Amsterdam

Bent u ook op zoek naar een verhuisbedrijf te Amsterdam? Zoek dan niet verder! Verhuizen naar Amsterdam is mogelijk bij verhuisbedrijf Amsterdam. Verhuizen is nog nooit zo makkelijk geweest. Verhuisbedrijf Amsterdam heeft al ruim 12 jaar ervaring, waardoor het weet wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing. Wij zetten het extra stapje, denken met u mee en zorgen ervoor dat u zich op de écht belangrijke dingen kunt concentreren.

Ondanks de naam doet vermoeden, verhuist Verhuisbedrijf Amsterdam u ook in de steden Haarlem, Amstelveen, Almere, Hoofddorp, Hilversum, Beverwijk, Amersfoort en Alkmaar.

Bij verhuisbedrijf Amsterdam is er aan ervaring geen gebrek. Al meer dan 12 jaar verhuizen wij gemiddeld zo’n 50 klanten per week. Particulieren én bedrijven. Hierdoor beschikken wij over genoeg kennis en expertise om van uw verhuizing een zorgeloos iets te maken. Goedkoop verhuizen Amsterdam is dan ook iets wat wij met onze verhuisservice Amsterdam aan kunnen bieden, zonder dat de te leveren kwaliteit hier onder zal leiden.

Om er voor te zorgen dat u nergens omkijken naar heeft, biedt Verhuisbedrijf Amsterdam een speciale inpakservice aan. Hiervoor kunt u voor uw verhuizing een afspraak maken en voor de wat kleinere inpakwerkzaamheden kan dit zelfs tijdens het verhuizen uitgevoerd worden. Onze verhuizers Amsterdam zijn topfit, goed opgeleid en zowel de Nederlandse- als Engelse taal machtig, waardoor zij u van begin tot eind kunnen begeleiden. Aangevuld met onze flexibele studenten verhuisservice in Amsterdam, die geselecteerd worden op de door ons gewenste competenties, maakt dat wij een team hebben die het beste van beide werelden combineert.
Op deze manier bieden wij een verhuisservice die ruim 50% goedkoper is dan andere verhuisbedrijven, zonder dat wij ook maar enige kwaliteit hoeven in te leveren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Hoe Verhuisbedrijf Amsterdam u zo goedkoop kan verhuizen

  • Verhuisbedrijf Amsterdam biedt een combinatie van ervaren verhuizers en flexibele studenten, zonder hierbij in te boeten op de te leveren verhuis kwaliteit.
  • Bij verhuisbedrijf Amsterdam rekenen wij alleen de kosten die de verhuizers maken van A naar B en niet de kosten van- en naar kantoor.
  • Wij beschikken over een van laadklep voorziene verhuiswagen, inclusief alle benodigde verhuismaterialen.
  • Onze handyman service voor montage en demontage en het ontkoppelen en opnieuw aansluiten van uw wasmachine/droger is geheel gratis. Verhuisbedrijf Amsterdam vindt dat dit zo hoort.

De allround verhuisservice van Verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuisbedrijf Amsterdam zorgt niet alleen voor een soepele verhuizing en biedt een inpakservice, wij kunnen de ontruiming van uw woning of bedrijfspand ook in goede banen leiden. Buiten een brandschone oplevering van het pand, zijn wij door onze geruime ervaring bekend met de eisen die woningcorporaties stellen aan een ontruiming.

Verhuisbedrijf Amsterdam beschikt over een van laadklep voorziene verhuiswagen, inclusief alle moderne verhuismaterialen. Op deze manier drukken wij de kosten behoorlijk, omdat wij geen extra materialen huren. Enkel wanneer er een verhuislift nodig is, schakelen wij deze in.

Ondanks dat Verhuisbedrijf Amsterdam een verhuisservice is die over alle benodigde ervaring en expertise beschikt, zijn wij ingedekt tegen schades aan uw en/of andermans eigendommen; een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Hierdoor hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

Verhuizen in Amsterdam en omstreken met de beste verhuisservice en de scherpste prijs!


De scherpste prijs bij Verhuisbedrijf Amsterdam

Kunt u ook niet wachten om naar de grootste stad van Nederland te verhuizen, schakel dan Verhuisbedrijf Amsterdam in en wees een van de 50 klanten die wij wekelijks verhuizen!

Verhuisbedrijf Amsterdam garandeert u een zorgeloze, kwalitatief goede verhuizing van A naar B, waarbij wij zo’n 50% goedkoper zijn dan andere verhuisbedrijven. Toch hoeven wij hierbij niet in te leveren op de te bieden service, kwaliteit en vakmanschap. Op deze manier zal u bij een volgende verhuizing automatisch aan ons denken, hoe vaak u ook mag gaan verhuizen.

Bereken daarom vandaag nog met onze M3 calculator wat u allemaal van verhuisbedrijf Amsterdam nodig heeft voor uw verhuizing en ontvang binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte, inclusief prijsindicatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan