Onze studenten verhuisservice in Amsterdam - Goedkoop verhuizen! Onze studenten verhuisservice in Amsterdam - Goedkoop verhuizen!
info@amsterdamverhuisservices.nl - 020 2101010
by admin

studenten verhuisservice Amsterdam
De studenten verhuisservice van Amsterdamverhuisservices.nl 

De studenten verhuisservice van Amsterdamverhuisservices.nl is uniek binnen de verhuismarkt. Zo zet ons verhuisbedrijf niet alleen studenten in voor uw verhuizing, maar staan ook professionele verhuizers met jarenlange ervaring tot uw beschikking. Zo weet u zeker dat goedkoop verhuizen niet duurkoop zal zijn!

De mannen van onze studenten verhuisservice in Amsterdam zijn 7 dagen per week inzetbaar, zowel in de ochtend als in de middag. Heeft u vragen over de werkwijze van ons verhuisbedrijf of wilt u weten wat onze studenten verhuisservice onderscheid ten opzichte van andere studenten verhuisbedrijven? Neem dan gerust contact op met Amsterdamverhuisservices.nl via het telefoonnummer 020-210 1010


Onze studenten verhuisservice in Amsterdam

Verschillende verhuisbedrijven in Amsterdam maken gebruik van flexibele studenten. Sommige verhuisbedrijven bieden u zelfs niks anders dan een studenten verhuisservice. In onze ogen een werkwijze die helaas, vaak zorgt voor onoverzichtelijke situaties en schade’s tijdens uw verhuizing die voorkomen hadden kunnen worden. Wilt u weten hoe wij hier op inspelen?

3 redenen waarom Amsterdam verhuisservices een studenten verhuisservice combineert met echte vakmannen:

  1. Onze vakmannen zijn goed opgeleid en weten uw inboedel op een veilige en schadevrije manier te verhuizen. Het is belangrijk om uw inboedel veilig, schadevrij en zonder complicaties ( onderweg ) te verhuizen van A naar B. Indien uw verhuizing enkel door studenten wordt uitgevoerd, is de kans groot dat u niet verzekerd bent tegen eventuele schade’s aan uw inboedel. Met gebruik van onze studenten verhuisservice in Amsterdam bent u wel altijd goed ingedekt tegen schade’s omdat wij altijd werken met professionele verhuizers. Studenten zetten wij in als aanvullend personeel.
  2. Een studenten verhuisservice is vaak flexibel, snel inzetbaar en goedkoop. Een keerzijde hiervan is, dat er bij een gemiddelde studenten verhuisservice vaak gebruik wordt gemaakt van verouderde verhuiswagens en verhuismaterialen van mindere kwaliteit. De verhuiswagens van Amsterdamverhuisservices zijn daarentegen modern, goed onderhouden, herkenbaar en allemaal voorzien van een laadklep. Om het plaatje volledig rond te krijgen, zijn alle verhuizers van onze studenten verhuisservice herkenbaar gekleed. Zo weten uw buren altijd dat u een professioneel verhuisbedrijf heeft ingeschakeld.
  3. De kracht van een studenten verhuisservice zit vaak verborgen in de flexibele en voordelige werkkrachten. Onze ervaring heeft geleerd dat deze flexibele werkkrachten ook inbreuk kunnen maken op de continuïteit van een verhuisbedrijf. Om deze reden geven wij voorkeur aan stabiele en vaste werkkrachten om uw verhuizing in goede banen te lijden, en zetten wij studenten in om ook als een betaalbaar verhuisbedrijf in Amsterdam te kunnen profileren.

Overige + punten van onze studenten verhuisservice

  • Enkel de kosten vanaf het inlaad, naar het uitlaad adres worden bij u in rekening gebracht. De heen en terugreis naar onze standplaatsen zijn voor rekening van ons verhuisbedrijf.
  • Onze studenten verhuisservice in Amsterdam is 7 dagen per week inzetbaar en kan u ook verpakkingsmaterialen bieden.
  • Ook voor internationaal verhuizen, het verhuizen van brandkasten en piano’s, is ons verhuisbedrijf u van dienst.
  • Met meer dan 12 jaar ervaring en 50 succesvolle verhuizingen per week zijn wij dé geschikte partner voor uw verhuizing.

50% goedkoper verhuizen met onze studenten verhuisservice in Amsterdam?

Wij verhuizen u met onze studenten verhuisservice zo’n 50% goedkoper dan overige verhuisbedrijven. Dit kunnen wij realiseren door een verhuisteam samen te stellen van ervaren verhuizers en flexibele verhuizers. Zo biedt onze studenten verhuisservice in Amsterdam kwaliteit voor een scherpe prijs.

Wat daarnaast uw verhuiskosten drukt is de manier hoe onze studenten verhuisservice in Amsterdam uw verhuizing berekent.

Wij berekenen enkel de kosten van uw verhuizing van A naar B en niet de kosten die onze verhuizers met de verhuiswagen terug naar kantoor maken. Voor onze handyman service voor montage en demontage betaalt u niets extra’s en ook het ontkoppelen en opnieuw vastkoppelen van uw wasmachine en/of droger zien wij als service. Niet als manier om extra kosten op de factuur te verkrijgen.

Service van het huis. Omdat onze studenten verhuisservice in Amsterdam vindt dat dat zo hoort.

Onze studenten Verhuisservice in Amsterdam beschikt over een eigen herkenbare verhuiswagen met laadklep, uitgerust met alle benodigde verhuismaterialen. Wij hoeven enkel materiaal te huren wanneer er tijdens uw verhuizing een verhuislift benodigd is.

En mocht dat kleine ongelukje ondanks onze ervaring en vakmanschap toch om het hoekje komen kijken; onze verhuisservice is ingedekt tegen schade aan uw en andermans eigendommen.

Wel zo veilig.

Verhuizen met onze studenten verhuisservice in Amsterdam?

Verhuizen onze ervaren verhuizers en flexibele studenten u binnenkort ook met onze verhuisservice?

Onze studenten Verhuisservice in Amsterdam garandeert u de zorgeloze verhuizing die u bij blijft. Hoe vaak u in de toekomst ook nog gaat verhuizen, bij een verhuizing denkt u automatisch aan onze studenten verhuisservice in Amsterdam.

Bereken direct met onze M3 calculator wat onze studenten verhuisservice in Amsterdam goedkoop gaat verhuizen voor u met onze verhuisservice of vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang van ons binnen 2 uur een op maat gemaakte offerte zonder verborgen kosten en kleine lettertjes.

In welke steden wij nog meer verhuizen? Haarlem , Hoofddorp, Hilversum, Almere, Alkmaar, Beverwijk en Amstelveen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan